| تنفر از اوباما،عشق به بوش يا برعكس! | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
alireza mahdavi رياست كلوب
تعداد پستها : 122 تاريخ التسجيل : 2009-03-27 العمر : 34 آدرس پستي : ناکجاآباد!
| عنوان: تنفر از اوباما،عشق به بوش يا برعكس! السبت أغسطس 29, 2009 3:05 pm | |
| 8 سال رياست جمهوري و عملكرد بوش رو ديديم!كار و ديدگاه اوباما رو هم همينطور... بدون پيش زمينه ي فكري،بياين راجع به اين دو بحرفيم!;-) | |
|
| |
sky walker
تعداد پستها : 85 تاريخ التسجيل : 2009-07-16
| عنوان: رد: تنفر از اوباما،عشق به بوش يا برعكس! السبت أغسطس 29, 2009 3:19 pm | |
| سلام. باید اول فلسفه ی وجودی دموکرات ها و جمهوری خواه ها رو بررسی بفرماییم. ... ادامه ی داستان در قسمت بعدی ، حالا خوابمون میاد! | |
|
| |
sky walker
| عنوان: رد: تنفر از اوباما،عشق به بوش يا برعكس! الأحد أغسطس 30, 2009 5:40 am | |
| بععععله. اصولا هرچی افتخاره مال جمهوری خواه هاست ، هرچی رسوایی و حقارته مال دموکراتها! برده داری رو کی لغو کرد؟ آبراهام لینکلن جمهوری خواه.آمریکا کی به یک ابر قدرت نظامی و اقتصادی تبدیل شد؟ از لینکلن تا 40 سال بعدش که همه جمهوری خواه بودند. اولین زنان آمریکایی که وارد سیاست شدند و باعث گرفته شدن حقوق زنان شدند چه کسانی بودند ؟ درسته! جمهوری خواه ها! جانت رانک اولین زنی بود که به مجلسشون راه یافت و طبیعتا یک جمهوری خواه بود! بازار آزاد و رقابت خصوصی از کی شروع شد؟ درسته! از زمان نیکسون جمهوری خواه. کی دنیا رو از شر شوروی نجات داد ؟ریگان جمهوری خواه. در ضمن قضیه ی گروگان گیری کارمندهای سفارت آمریکا رو هم که میدونیم که بیش از یک سال گذشت و کارتر دموکرات فقط رسوایی طبس رو به بار آورد ، ولی ریگان مثل مرد تشریف آورد ، 24 ساعت به ایران وقت داد همه ی گروگانها رو آزاد کنه ، وگرنه حمله میکنه. به ظهر اون روز نکشید که همه شون ازاد شدند و آمریکا از خفت و خواری در اومد! عوضش دموکرات ها چهره های شاخصی مثل بیل کلینتون رو دارند که ماجراش با منیکا لوینسکی رو همه مون میدونیم! به هر حال این اوباما هم از نوادگان همین دموکراتهای ترسو و مایه ی آبرو ریزی آمریکاست که مثل هر دموکرات دیگه جلوی همه ی کشور های مستبد ( از جمله ایران) سر خم میکنه و اوج جسارتش برای انتقاد از کشتارهای بعد از کودتای ایران این بود که من عمیقا متاثر شدم (که ونم تحت فشار رسانه ای جمهوری خواه ها بود). عوضش بوش همینجور بی بهانه و در راه رضای خدا میومد مثل مرد میگفت ایران بزرگترین اسپانسر تروریسم در دنیاست! چند تا ناو جنگی هم آورد تو خلیج فارس جلوی چشم ایران که حساب کار دستمون بیاد و رومون رو کم کنیم. عوضش حالا اوباما سوگولی نظامه و می بینید که بعد از کودتا به خاطر ینکه روابط حسنه ی کودتاچیها با اوبامای ترسو به هم نخوره ، انگلیس به عنوان شیطان بزرگ معرفی شده. هااااای دلم حال اومد! حالا شما میتونید از دموکراتها دفاع کنید! | |
|
| |
| عنوان: ! الأحد أغسطس 30, 2009 6:28 pm | |
| اولا كه ممنونم ازت بخاطر اطلاعاتي كه دادي!آخه بعضي هاشونو نمي دونستم!اما نظرت رو راجع به ترسو بودن اوباما قبول ندارم!به نظر من اوباما يه كم زيادي دموكراته و فك مي كرد نبايد دخالت كنه تا مردم ايران هر كاري مي خوان بكنن!و البته منافع آمريكا و حفظ يه صلح نسبي بين دو كشور واسش مهم بود تا ايران تو جاهاي ديگه مانع تراشي نكنه!اما نقطه ي مقابلش جرج بوش كبير قرار داره!كبير،فك كن!:-D يادته مي گفت من مستقيما از خدا دستور مي گيرم!؟ و چقدر احمق بودم من كه روزي ازش نفرت داشتم!بوش حاضر شد اقتصاد كشورش رو نابود كنه اما به حكم زور،دموكراسي رو به خاور ميانه بياره!حيف كه دولتش 4 سال ديگه باقي نموند،و الا مطمئنم به هيچ عنوان در صورت حضور بوش،اين كثافت ها نمي تونستن چنين جنايتي كنن،چون مي دونستن بوش حمله ي نظامي ميكنه!مك كين با همه ي خوك منش بودنش،اما مي تونست يه فرصت دوباره واسه ايجاد دموكراسي زوركي باشه كه ...! در كل آرزو مي كنم در آينده،بوش نوه،با افكار پدر و پدربزرگش روي كار بياد! اوباما و كلا غربي ها،حماقت بزرگي كردن كه براي حفظ منافع خودشون،دولت نامردان ايران رو بيشتر به سمت بلوك شرق سوق دادن...! | |
|
| |
sky walker
| عنوان: رد: تنفر از اوباما،عشق به بوش يا برعكس! الثلاثاء سبتمبر 01, 2009 11:21 am | |
| میتونم بپرسم چرا فکر میکنی حضرت مک کین ( مد ظله العالی!) خوک صفته؟!! ( یه وقت فکر نکنی الان حالت یه بسیجی رو دارم که جلوش به ولایت مطلقه توهین شده ها... نه ، اصلا! ) | |
|
| |
| عنوان: ! الثلاثاء سبتمبر 01, 2009 3:20 pm | |
| كلا از شخصيت و رفتارش خوشم نمياد!به نظرم در حد بوش نيست!انتخاب سارا پيلن،دشمن مطلق خوندن ايران و جنگ طلبي بي قيد و شرطش!در كل فاكتور هاي مثبت بوش رو تو مك كين نديدم!شايدم اشتباه مي كنم! | |
|
| |
sky walker
| عنوان: رد: تنفر از اوباما،عشق به بوش يا برعكس! الخميس سبتمبر 03, 2009 5:26 am | |
| استغفر الله. مثل اینه که بگی نکات مثبت شخصیت امام رو تو آقا نمی بینم! اینها رو از ویکی پدیا کپی پیست نمودم : (شما هم برو چهل روز انابه کن !)
«من همچنان اندیشناک بلندهمتی آنان هستم، که چیرگی ایرانی بر منطقه به درازای تاریخ است.»[ پیشتر از این در سال ۲۰۰۶، مک کین رژیم ایران را «حکومت دیوانگان» خوانده بود و اظهار داشت: «جای تاسف است که هزاران سال تاریخ پرگهر ایران اکنون منجر به یک دولتی گردیده است که نمیتواند در میان کشورهای متمدن جایی داشته باشد | |
|
| |
| عنوان: ! الخميس سبتمبر 03, 2009 7:20 am | |
| هوم؟! خب اينم يه ورشه!جوابي ندارم!:-D اسكاي،رأي اعتماد هارو ديدي!؟ ) راستي،تو فكر بستن نشريه م!نظرت چيه؟ يه چي بگم بخندي!دانشگاه آزاد افتادم بيرجينيا!:-D ديدي بازم من و تو مونديم فقط!؟ديگه رسما بيا ازدواج كنيم!:-D شنيدم اوباما افطاري هم مي ده!بوش چي مي داد،اين نكبت داره چي مي ده!هه!... | |
|
| |
sky walker
| عنوان: رد: تنفر از اوباما،عشق به بوش يا برعكس! الخميس سبتمبر 03, 2009 12:01 pm | |
| .... البته منم قبول دارم که مثل بوش ( دامت برکاته) جز " السابقون السابقون ، اولئک المقربون " نیست! ، ولی آخرش هرچی باشه یه جمهوری خواهه! نه ، باور بکنی یا نه به هیچ وجه نمیتونم تحمل کنم. ولی مهم اینه که کامران دانشجو رای آورده و این یعنی یه نقطه ی عطف واقعی واسه دانشگاه ها! داشتن یاران فعال و صمیمی ای مثل ما به فکر بستن نشریه انداختت؟! آره ، ولی بوش خوب مثلا میرفت تماشای والیبال ساحلی بانوان و اونجا عکس های یادگاری هم میگرفت که عمرا کار اوباما نیست! | |
|
| |
| عنوان: ! الخميس سبتمبر 03, 2009 4:49 pm | |
| بعله!كسي كه يه كتابخونه رو آتيش زده و به مدرك معادل دكترا،ميگه دكتراي كالج،بايدم نقطه ي عطف باشه! رضا شاه حق داشت كه گفت مجلس شوراي ملي مثه طويله س!;-) نمي دونم!احساس مي كنم دارم درجا مي زنم!احساس مي كنم هيچ كاره مفيدي تو اين نشريه انجام نمي دم!احساس بدي دارم!... مسلما اگه تابحال موندم،يه دليلش يار باوفايي مثه تو بوده!:-) بينم گيتار زدن بلدي؟ محمد،من و تو كه اصولا اينجا تنهاييم،بيا يه باكس اختصاصي واسه خودمون باز مي كنم،اونجا خودمون تو سر و كول هم مي زنيم!:-D مي خواستم شمارمو بهت بدم،اما اينجا امن نيست!تو فيس بوك عضوي؟;-) جوابتو تو باكس جديد بذار كه تو قسمت متفرقه باز مي كنم!:-D | |
|
| |
| تنفر از اوباما،عشق به بوش يا برعكس! | |
|